Rıdvan Nafiz Edgüer Ortaokulu

Vizyon: Çevresinde kabul gören, örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve çağı yakalamak için varız. Rıdvan Nafiz Edgüer Ortaokulunun geliştirilmesi konusunda diğer okullarla işbirliği imkanlarını araştırmak ve rekabet edebilir duruma gelmesini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:45 - 15:10
Isınma: kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tubitak 4006, Sıfır Atık, Okulumum Temiz
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning
Diğer Hususlar: 35rneo@gmail.com

WEB - https://rne.meb.k12.tr

Adres - İsmet Paşa Mh. 3540 sk. No10 Konak İZMİR

Öğretim Şekli :Okulumuz tam gün eğitim vermektedir.

Yerleşim Yeri -

Adres - İsmet Paşa Mh. 3540 sk. No10 Konak İZMİR

Ulaşım Okulumuz 39 numaralı İsmet Paşa- Konak Otobüsünün son durağındadır. Eshot 838 Şirinyer aktarma- Konak hatları da okulumuza birkaç dakikalık yürüme mesafesinden (Kasap Durağı) geçmektedir. Metro Konak, Çankaya veya Basmane duraklarından 39, 838 numaralı hatlara birkaç adımla aktarma yaparak ulaşım ayrıca İzban hattı Kemer durağından 39 ve 838 numaralı hatlara aktarma ile ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezine 2.9 km uzaklıktadır. Okulumuza özel aracıyla gelenler için Konak Tüneli üzerinden, Homeros Bulvarı´na (uçanyol) varıldığında 150 metre mesafededir. Ayrıca okulumuz Şirinyer´e 5 dakika mesafededir.